Last edited by M. Nijhoff, etc., etc.
21.05.2021 | History

5 edition of Het geslacht Van Waesberghe: eene bijdrage tot de geschiedenis der boekdrukkunst en van den ... found in the catalog.

Het geslacht Van Waesberghe: eene bijdrage tot de geschiedenis der boekdrukkunst en van den ...

A Forgotten Story of Racial Injustice in New Jersey

 • 217 Want to read
 • 441 Currently reading

Published by Administrator in M. Nijhoff, etc., etc.

  Places:
 • United States
  • Subjects:
  • M. Nijhoff, etc., etc.


   • Download Het geslacht Van Waesberghe: eene bijdrage tot de geschiedenis der boekdrukkunst en van den ... Book Epub or Pdf Free, Het geslacht Van Waesberghe: eene bijdrage tot de geschiedenis der boekdrukkunst en van den ..., Online Books Download Het geslacht Van Waesberghe: eene bijdrage tot de geschiedenis der boekdrukkunst en van den ... Free, Book Free Reading Het geslacht Van Waesberghe: eene bijdrage tot de geschiedenis der boekdrukkunst en van den ... Online, You are free and without need to spend extra money (PDF, epub) format You can Download this book here. Click on the download link below to get Het geslacht Van Waesberghe: eene bijdrage tot de geschiedenis der boekdrukkunst en van den ... book in PDF or epub free.

   • nodata

    StatementM. Nijhoff, etc., etc.
    PublishersM. Nijhoff, etc., etc.
    Classifications
    LC Classifications1869
    The Physical Object
    Paginationxvi, 134 p. :
    Number of Pages96
    ID Numbers
    ISBN 10nodata
    Series
    1nodata
    2
    3

    nodata File Size: 3MB.


Share this book
You might also like

Het geslacht Van Waesberghe: eene bijdrage tot de geschiedenis der boekdrukkunst en van den ... by M. Nijhoff, etc., etc. Download PDF EPUB FB2


Ledeboer, A: DUT

Hendrik van Waesberge, te Amsterdam 179. 1613, in 12, 80 eenzyds ge- pagineerde bladen. kerkhof reeds vroeger met eene in die straat verwisseld te hebben, daar mij een boeksken in handen kwam, door hem in 1581 in die straat uitgegeven.

96, spreekt hij, even als Brunet, van eene uitgave Dordrecht, Waesberghen s.

Nederlandse Liederenbank

Van de huwlijkstrouw en van de nachtegalen, van het menschelijk leven en van den sterrehemel, van de ligtzinnige zwanen en van het gevoelig ouderhart, van het geloof, de hoop, en de liefde, heeft hij onvergetelijke dingen gezegd.'Een onbekende druk van het devoot ende profitelyck boecxken', in: Het Boek 35 1961-1962207-211.

Ze vormen een bron van geschiedenis, cultuur en kennis die anders moeilijk te verkrijgen zou zijn. Opera ac studio Henrici Zwaerdecroon. Verslag der naspooringen, omtrent de oorspronkelijke uitvinding en het vroegste gebruik der stereotypische drukwijze, gedaan, op uitnoodiging van het gouvernement.

Bij consent van den Houe.